WIJ STELLEN ONS VOOR

Een pand voorzien van gedegen energievoorzieningen en -inrichtingen gaat tegenwoordig namelijk verder dan simpelweg een energiecontract afsluiten bij de eerste de beste energieleverancier. Energie kent inmiddels vele gezichten, tal van ontwikkelingen én bovendien steeds strengere wet- en regelgeving. Dit vraagt om meer aandacht voor inkoop, reductie, verduurzaming en opwekken van energie. Allemaal specialistische deelgebieden die invloed hebben op elkaar.

Wanneer je hier wijs mee omgaat, behaal je het maximale rendement terwijl je voldoet aan de regelgeving. Veel pandeigenaren die wij spreken verdwalen echter in het steeds breder wordende energielandschap en zien door de bomen het bos niet meer. Wij hebben samen met onze partners alle specialistische wijsheid in pacht van de diverse disciplines en hoe deze met elkaar te verbinden, zodat we in staat zijn je compleet te informeren, adviseren en ontzorgen als het gaat om de energievoorzieningen van jouw pand.

Artebo - Joost Römelingh

Joost Römelingh

Artebo - Plan & BouwmanagementArtebo is een bouwmanagement bureau dat zich richt op bestaande- en nieuwbouw bedrijfshuisvesting. We managen het concrete bouwproces; dus van ontwerpfase tot en met het begeleiden van de realisatie. Wij zetten onze ervaring in om vroegtijdig de juiste overwegingen voor te leggen en keuzes te laten maken door de opdrachtgever.

Steeds vaker speelt het verduurzamen van een gebouw een grote rol. Een complex “spel” van techniek en regelgeving. Duidelijk maken wat mogelijk is en wat hiervan de resultaten zijn. Mogelijkheden voorleggen en uiteindelijk zorgen voor de realisatie. Aan de slag voor MKB-Nederland is onze drive.

Nick Waltmans - Full Power Support

Pieter Tijssen

Met inmiddels 21 jaar ervaring in de energiewereld begrijpt GRIPP Energiebeheer de ondernemer als geen ander. Dat de energiemarkt lastig te doorgronden is wordt dagelijks door de ondernemer ervaren.

Wij ontzorgen de ondernemer volledig in de zoektocht naar een goed en deugdelijk energiecontract! Daarnaast helpen wij de ondernemer er voor te zorgen dat hij niet teveel betaald aan alle instanties die rechtstreeks te maken hebben met de levering van gas en/of elektriciteit.

Hiermee bespaart de ondernemer structureel geld zonder daar zelf onnodig veel tijd en ergernis in te stoppen.

Michael Fraats - Full Power Support

Hans Weekers

Neel van den Nieuwhof - Opple Lighting

Neel van den Nieuwenhof

Opple Lighting Europe

Een goede verlichtingsoplossing op maat tegen een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij OPPLE Lighting aan het juiste adres!

OPPLE is een top 10 wereldspeler in de verlichtingsindustrie en toonaangevend in led oplossingen. Wij leveren lampen, armaturen, lichtelektronica- en lichtregelingoplossingen.

Wij adviseren u graag. Lichtadvies, besparingsadvies of zelfs financieringsadvies, onze mensen staan elke dag klaar om de beste service te leveren. OPPLE LED producten en smart systemen, voor binnen en buiten, zijn uit voorraad leverbaar bij onze partners. Neem contact op met een van onze medewerkers of kijk op onze website OPPLE.com.

De SubsidieExpert van HavenlandMijn naam is Rob Hendriks. Mijn firma heet “de SubsidieExpert van Havenland”. De naam geeft mijn expertise binnen Wijs met Energie al aan: subsidies. Ik heb meer dan 10 jaar subsidie ervaring. Onder andere met duurzaamheid en energie besparen, innovatie, (ver)bouw , energiezuinige apparatuur en mobiliteit. Mijn 2 grootste subsidie successen (elk 2 miljoen euro subsidie) waren voor elektrische auto’s en slimme netwerken. Ik regel door heel Nederland subsidies voor bedrijven. Dat scheelt hun tijd, geeft rust en versneld het project. Of het nu om zonnepanelen, warmtepompen of ledverlichting gaat, ik zorg dat je soepel door alle controles komt en het maximale subsidiebedrag krijgt.

Subsidies zijn mede afhankelijk van de procesvolgorde. Daarom is het belangrijk dat ik vooraan in het proces aansluit bij jouw project. Dan laat je geen kans op subsidie liggen. Subsidie is belasting geld dat je terug krijgt. Wat is er leuker dan dat? Mensen helpen om hun droom te verwezenlijken en tegelijkertijd wijs met energie om te gaan.

Rob Hendriks - De SubsidieExpert

Rob Hendriks

Nick Waltmans - Full Power Support

Nick Waltmans

Full Power SupportFull Power Support BV is een energie adviesbureau opgericht in juni 2013. Zij richt zich op de ondersteuning van bedrijven, die met een energievraagstuk zitten, omdat zij zelf niet voldoende kennis van de energiemarkt hebben of het ontbreekt hen aan capaciteit. Met de professionele tijdelijke ondersteuning van Full Power Support kunnen zij een extra boost geven aan hun aan energie gerelateerde bedrijfsvraagstukken.

Michael Fraats - Full Power Support

Michael Fraats